Gran Salon de Tango

  • Date: 5 June 2022
  • Time: 20:30
  • Type of event: Concert Milonga
  • Location: Arnhem, Netherlands
  • Venue: Theatre Musis Arnhem

Gran Salon de Tango met Bandonegro

Jubileum of 30 years- Flor de Tango
Grand Milonga & Concert in Theatre Musis in Arnhem, Netherlands.

Neem je Valentijn mee naar deze zwoele tangosalon met live-optreden van Bandonegro! Vooraf kun je samen een proefles volgen om de basis van de tango onder de knie te krijgen. Wanneer je tijdens dit Valentijnsweekend boekt ontvang je 5 euro korting op de totaalprijs! Voor slechts 29,50 p.p. bezoeken jullie de salon én de tango proefles!

Opzwepende live muziek op het podium, stoelen aan de kant, en dansen maar! Tijdens deze Gran Salon de Tango kunnen liefhebbers van tango en opzwepende Zuid Amerikaanse muziek hun hart ophalen. Bandonegro, misschien wel Europa’s beste tango orkest, weet traditionele tango moeiteloos te vertalen naar hedendaagse ritmes. En in de concertzaal is ruimte genoeg om met je danspartner de show te stelen.

Kom ook de tango dansen! Zowel voor absolute beginners als (vergevorderde) tango dansers zijn er tangolessen, workshops en demo’s. Je volgt ze bij tango dansschool Flor de Fango en in Musis, om warm te draaien voor deze heerlijke salon.

►Leer de basics van de tango! Voorafgaand aan het concert (van 17:00 tot 18:00 uur) is er een proefles. Je kunt de proefles reserveren in het bestelproces van je concertkaartje.
►Voorafgaand aan de salon zijn er verschillende workshops voor (ver)gevorderde tangodansers. Meer informatie volgt, hou hiervoor onze website in de gaten!
►Tijdens de salon zal een professioneel tango duo verschillende demo’s geven

 

#bandonegroontour